Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Gratis spill-demo og trailer til ny Ringenes Herre film

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 11. okt. 2003

"The Return of the King" heter siste del, som kommer på kino i desember. Du kan nå se traileren her på Internett. Skjermbilder og gratis prøveversjon fra PC-spillet "The Return of the King" er her også.

For uinvidde; Den første filmen i J. R. R. Tolkiens trilogi het The Fellowship of the Ring. Den andre bar navnet The Two Towers. I desember kommer tredje del ved navnet The Return of the King. Du kan se trailer fra alle filmene. Skjermsparere, wallpapers, plakater, filmgalleri mm. er også tilgjengelig.


Du kan se traileren i QuickTime

I filmen The Return of the King må våre venner gå en farlig veg. De må forberede seg på et slag mot en mektig fiende. Den vakre alven Arwen bønnfaller sin far Elrond om å gjenskape et helt spesielt sverd, kongens sverd. Elrond går etterhvert med på dette. Han smir sverdet og gir det til Aragorn. Men senere, da det store slaget nærmer seg, begynner Arwen å tvile på om Aragorn kommer til å overleve kampen. Gandalf spiller en sentral rolle med sine magiske krefter.

Ønsker du selv å svinge tryllestaven til Gandalf, kan du laste ned prøveversonen til spillet The Return of the King. Det er en zip-fil på hele 83,9 megabyte, så uten bredbånd tar det nok tid! Det også en fordel med en rask PC når du skal spille. Før du laster ned den store filen, bør du sjekke om din PC er god nok. Kravene står på download-siden.

The Lord of the Rings - The Return of the King - Gollum
The Lord of the Rings - The Return of the King - Gollum
Størrelse: 70 x 100 cm.
Kjøp denne plakaten hos AllPosters.com

Skjermbilde fra PC-spillet

Linker:
 • Se traileren
 • Se skjermbilder fra spillet.
 • Last ned gratis spill-demo.
 • Hjemmesiden til Ringenes Herre
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.