Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Gratis antivirus og telefonsupport

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 19. nov. 2003

Det er i forbindelse med Microsofts "Protect Your PC"-kampanje at tilbudene nå kommer. Antivirusprogrammet eTrust EZ Armor Security Suite fra Computer Associates tilbys gratis på Internett fram til 30. juni 2004. Som navnet tilsier er det litt mer enn bare et antivirusprogram. Det inneholder også brannmur og gjør det mulig å hindre pop-up reklame på web. Brannmur trenger du ikke hvis du har Windows XP. I Windows XP er det nemlig innebygget brannmur. Microsoft anbefaler å bruke denne heller enn brannmuren som følger med antivirusprogrammet.

For å forstå navnet EZ, må du tenke engelsk. Det uttales "isi", omtrent som ordet "easy". Programmet markedsføres som et program som er lett å oppdatere, lett å bruke, lett å stole på, lett å tilpasse og lett å ha råd til. Sistnevnte kan ikke være noen overdrivelse. Kanskje lettere å ha råd til enn å stole på? Ingen antivirusprogram kan gi 100% sikkerhet!

Microsoft satser på å gjøre noe med den skjøre sikkerheten som selskapet har blitt kritisert for (stadig nye sikkerhetshull i programvaren). Nå tilbyr selskapet gratis support på telefon til brukere med spørsmål eller problemer relatert til virus, se flere detaljer. Telefonnummeret er 22 02 25 50 og er bemannet man-fre kl. 9 - 17.

Linker:


 
 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.