Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Gratis program gir info om din PC

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Fredag 5. mars 2004.

Lavalys EVEREST HOME Edition gir deg systeminformasjon, systemdiagnostikk og benchmarking på en svært enkel og oversiktlig måte.

Informasjon
Hvor varm er mikroprosessoren akkurat nå? Hvilken versjon har du av DirectX? Hvilket skjermkort har du? Hvilken driver? Denne typen spørsmål gir programmet svar på. Du velger ganske enkelt fra menyen hva du vil ha informasjon om. Det er ikke nødvendig å lære å bruke programmet. Det er like enkelt som å surfe på en webside.

Mye av denne informasjonen er tilgjengelig i Windows. Men det er likevel en stor fordel å ha alt samlet på ett sted. Av og til får man jo inntrykk av

at Windows er litt av en labyrint når du skal finne ut hvilken harddisk du har, hvilken skjermdriver du har osv. Programmet gir deg også informasjon som ikke finnes i Windows.

Programmet viser selvsagt hvilket skjermkort du har. Men ikke nok med det. Hvis du klikker på beskrivelsen av skjermkortet, får du opp en link til en webside hvor du kan laste ned nyeste driver til dette skjermkortet. En annen link viser deg oversikt over hvilke andre skjermkort produsenten leverer. Klikker du på en link, åpnes siden i nettleseren. Dette gjelder ikke bare skjermkortet, men mesteparten av komponentene i PC-en.

Benchmarking
Programmet lar deg måle hvor raskt din PC skriver til og leser fra minne. På en oversikt kan du se hvor rask din PC er sammenlignet med andre PC-er.

Rapporter
Den informasjon du finner i Lavalys EVEREST HOME Edition kan du enkelt og greit skrive ut på papir, lagre som ren tekst eller som en webside. Lagrer du rapporten som en webside, får du linker til produsentene av den hardware som er i din PC.

Program for nettverk
EVEREST-serien har også programmer for nettverk. Dette kan benyttes av nettverksadministratorer og brukerstøttepersonell som trenger et verktøy som går gjennom hele maskinparken og lager avanserte rapporter. Programmenes oversikter inkluderer lav-nivå maskinvare-informasjon, informasjon om programvare og operativsystem, diagnostikk, nettverk-revisjon, system-endring, sporing og nettverksovervåking. Disse programmene er ikke gratis. Mer info om programmene finner du på hjemmesiden til DigiMedia.

Linker:

 • Mer info om Lavalys EVEREST Home Edition.
 • Last ned Lavalys EVEREST Home Edition.
 • Hjemmesiden til DigiMedia.
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.