Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

Skjermbilder
til Tribes.

Klikk på bildene for å se store bilder!

   

Tribes: Gratis fullversjon

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 25. mai 2004

Last ned gratis skytespill! Ta del i lagspill over Internett!

Starsiege: Tribes er et såkalt "online-only first-person action game". Du blir med på et lag som spiller mot et annet lag. Hver enkelt person i spillet (ser mest ut som en robot), styres av en spiller. Du kan altså bare spille over Internett. Uten tilknytning til Internett kan du gå gjennom opplæringsprogrammet der du får praktisere forskjellige våpen og drive kamptrening, men selve lagspillet fåregår kun over Internett. Dermed kan man si at dette spillet kanskje ikke er det beste hvis du har oppringt samband (analog- eller ISDN-tilknytning) ettersom du da må betale for den tiden du spiller. Har du ADSL eller annen form for fast tilknytning til Internett, burde det ikke være noe problem.

Opplæringsprogrammet er rimelig omfattende. Du må gjennom hele åtte leksjoner for å lære å bruke forskjellige våpen, mestre flyvende kjøretøy og sette deg inn i hvordan du skal håndtere spillet i sin helhet. Heldigvis er disse åtte leksjonene omtrent som action-spill i seg selv. Du føler at du spiller mens du lærer, for å si det slik. Du skal ødelegge radar-stasjoner, skyte ned motstandere og erobre flagg fra motparten mens du selv blir utsatt for skyting.

Spillet har mange forskjellige våpen og andre finesser. Dette er bra. På den annen side blir det vel mye å sette seg inn i. Grafikken er ikke den mest imponerende. Til gjengjeld kan du bruke spillet selv om du ikke har en rask PC eller rask Internett-linje. Når mange spillere er med samtidig, ender det lett opp med å bli mye action og lite strategi. Dette kan sies å være noe negativt fordi spillet da blir mindre interessant.

Tribes ble lansert i 1998. For å feire lanseringen av det nye spillet "Tribes: Vengeance", som nå er like om hjørnet, har Vivendi Universal Games og FilePlanet gått sammen om å tilby Tribes gratis.

Når du starter Tribes for første gang, kan det tenkes at grafikken er grusomt dårlig. Du må da gå på OPTIONS - VIDEO og velge FULLSCREEN RESOLUTION og fastsette din oppløsning. Grafikken burde da bli omtrent som på skjermbildene du ser her på PC.no i venstre marg.

Har du en rask PC og kan spille de aller mest moderne spillene, er Tribes kanskje ikke å anbefale siden det tross alt er et seks år gammelt spill.

Link:

 • Last ned Tribes (136 MB)

  Systemkrav:

  These are the minimum requirements needed to run Starsiege TRIBES:
  * Pentium 166, 32 MB RAM with 3D Graphics Accelerator
  * Pentium 200, 32 MB RAM without a Graphics Accelerator
  * Platforms: Windows 95/98/XP, Windows NT 4 with Service Pack 3
  * Hardware Requirements: LAN Card or minimum 28.8 kps modem, 4x CD ROM
  * 2D Graphics Card: DirectDraw compatible card (minimum SVGA 640x480 @ 256 colors)
  * 3D Graphics Card: 3Dfx Glide compatible 3D accelerator (recommended)
  * Sound Support: DirectSound compatible sound cards
  * Peripheral Support: Mouse, Keyboard
  * Network Support: Internet, TCP/IP, IPX


   

   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.