Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Ground Control II: Operation Exodus

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Fredag 4. juni 2004

Last ned gratis prøveversjon til Ground Control II: Operation Exodus

Styr din egen hær
Ground Control II er et strategispill hvor du har kommando over din egen hær med soldater og kjøretøy. Kampene følger du i fugleperspektiv. Du kan velge kameravinkel og følge kampene på bakken, men for å beholde best mulig oversikt over situasjonen vil du i praksis se det meste ovenfra.

Strategispill
Kampene utspilles automatisk. Du skal ikke skyte selv og prøve å treffe. Det er et strategispill hvor du bestemmer hvilke styrker du vil bruke i et slag, og hvor du vil plassere dem. Mens kampene foregår kan du flytte soldatene og kjøretøyene. Det kan altså være nødvendig å handle raskt. Derfor kalles spillet et "action strategy game".

Kamp om landingsplasser, bygninger og terreng
Kampene foregår på bakken på forskjellige planeter. Du får tildelt en sum penger du kan kjøpe nye soldater og kjøretøy med. Forsterkningene setter du på bakken ved hjelp av romskip. For å kunne lande et romskip, må du ha kontroll over en landingsplass. Tar fienden alle landingsplassene, kan du ikke lenger kalle inn forsterkninger ettersom de ikke kan lande noen steder.

Hæren må styrkes og vedlikeholdes
Hver enkelt enhet (soldat eller kjøretøy) har opptitt helsetilstand (health). Dette er angitt ved et tall som faller når enheten blir skadet (som i så mange andre spill). Faller helsetilstanden til null, er enheten ute av spillet. En spesiell type kjøretøy har et hjelpemannskap. Med dette kan du gjenopprette helsetilstanden til enheter som er skadet.

Enbruker og flerbruker
Ground Control II kan spilles både alene og mot andre over Internett. I skrivende stund er bare enbrukerversjonen (Single Player) klar, men flerbrukerversjonen (Multi Player) blir tilgjengelig allerede på mandag (7. juni 2004). Da kan du laste ned en demo som du kan spille over Internett med. Det er nok denne som er virkelig interessant. Single Player blir for kjedelig i lengden for de fleste. Likevel bør du starte med Single Player for å lære spillet før du begir deg ut på Internett.

Krever tid
Ground Control II er tidkrevende. Først må du gjennom et opplæringsprogram som kunne vært bedre laget enn det er. Det er brukbart, men har ingen hjelp om du skulle sitte fast. Selve spillet tar også lang tid. Skal det være interessant å spille, kan det se ut som du helst bør ha en hel time, eller kanskje flere timer, til rådighet.

Meget lovende
Spillet ser meget lovende ut for de som er interessert i denne typen spill. Liker du spill som Civilization og brettspillet Risk, er det gode sjanser for at du liker Ground Control II også.

Skjermbilde fra Ground Control II. Terrenget sett i fugleperspektiv (ingen soldater til stede her). Nederst i venstre hjørnet er et kart over området.

Alder
Passer for 13 år og oppover.

Aktuelle linker:

Systemkrav:

  • Intel(R) Pentium III processor or AMD(R) Athlon(TM) processor
  • Processor Speed: 800 MHz
  • Windows(R) 98/2000/ ME/XP
  • 128 MB RAM
  • DirectX(R) 9.0b or higher
  • 32 MB AGP(R) video card supporting Hardware Transform and Lighting capability using NVIDIA(R) GeForce(TM), ATI(R) Radeon(TM), or a more recent chipset with a DirectX(R) 9-compatible driver
  • DirectX(R) 9-compatible sound card and speakers or headphones
  • 400 MB hard drive space
  • Keyboard and mouse

 
 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.