Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Demo til Men of Valor

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 5. oktober 2004

Last ned prøveversjon til Men of Valor!

Nå kan du leke John Kerry! Men of Valor tar utgangspunkt i Vietnam-krigen. Dette er et typisk "First-Person Shooter Game". Du spiller en soldat som kan velge mellom forskjellige våpen og kjempe på et lag (flerbruker, over Internett) eller spille alene mot datamaskinen (enbruker). Demo-versjoner finnes både for enbruker og flerbruker. Spillet er av noenlunde samme type som "Enemy Territory" eller "Counter Strike", som du kanskje har hørt om.

Men of Valor er noe brutalt og egner seg ikke for barn under 17 år. Helst bør du ha 512 MB RAM og Intel Pentium 4 med 2.8 GHz eller AMD Athlon for å spille, men minstekravene er lavere. Se systemkrav nederst på siden for detaljer. Bredbånd er nødvendig for å spille flerbruker-versjon.

Skjermbilde:

Kaotiske Vietnam. Spillet forsøker å gjengi Vietnamkrigen slik den var.

Spillutviklerne har gjort omfattende undersøkelser om krigen for å kunne gjengi våpen, uniformer, taktikk og problemer så godt som mulig. Dog er dette et spill, ikke en simulator. Spillet minner mer om krigsfilmer enn reell krig, for å si det slik. Det skal være moro å spille. I virkeligheten var krigen preget av lange kjedelige perioder for soldatene med krigshandlinger nå og da.

Men of Valor
betyr, fritt oversatt,
Tapre soldater

Demo-versjoner kan du laste ned via hjemmesiden til Men of Valor.

Flerbruker-versjon: 328 MB.
Enbruker-versjon er i skrivende stund ikke tilgjengelig, men den kommer.

Da PC.no testet spillet med ADSL 1024 kb/s var det ingen spill-servere med ping under 140. Kanskje ingen spill-servere i Norge? Det var rett og slett ikke tilstrekkelig lav ping til at det var kjekt å spille. Spillet hostet og hakket, gikk litt fram og hoppet tilbake i ett kjør. Av og til oppdaterte landskapet seg med så lav frekvens at man kunne bli sjøsyk eller få vondt i øynene av å spille. Ping-verdien (tiden det tar å få respons fra serveren) endrer seg hele tiden, og dette gjorde at spillet av og til stoppet opp.

Ping-verdien avhenger av hvor rask PC du har, hvor god linjekapasitet du har, hvor god linjekapasitet serveren har, hvor rask serveren er og hvor langt det er mellom deg og serveren. Trafikk har selvsagt også betydning. Dess flere som benytter en server, dess mer belastet er den og dess mer tid må det ta for hver spiller å få respons. Forhåpentligvis dukker det etter hvert opp spill-servere i Norge slik at det blir bedre å spille.

Linker:

 • Systemkrav
 • Hjemmesiden til Men of Valor


   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.