Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Return to Castle Wolfenstein

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 1. desember 2004

Last ned demo til både enbruker og flerbruker versjon av Return to Castle Wolfenstein!

Wolfenstein er et 3D first person shooter game, dvs. at du beveger deg i et tredimensjonalt landskap og skyter med forskjellige håndvåpen. Har du spilt Enemy Territory, vil du kjenne igjen de fleste våpen. Forskjellen er at det er bedre grafikk på Return to Castle Wolfenstein, ellers fungerer spillet i stor grad på samme måte når det gjelder bruk av våpen og hvordan du beveger deg i landskapet.

Anbefales ikke for barn under 16 år. Spillet er blodig og voldelig.

Enbruker-versjonen til Return to Castle Wolfenstein er mørk og nifs. Som vanlig er Wolfenstein lagt til 2. verdenskrig. I dette tilfellet forsker nazistene på paranormal aktivitet. Spillet utvikler seg etter hvert til en skikkelig gyser. Mystiske vesener med magiske krefter angriper deg inne i den skumle borgen.

Achtung! Verboten! Spillet er forbudt i Tyskland. Hakekors, andre nazisymboler og bilder av Der Führer henger på veggene i borgen.

Skjermbilder fra enbruker versjon:
Klikk på bildene for å se større bilder!

Flerbruker-versjonen minner ganske mye om flerbruker-versjonen til Enemy Territory. Du velger rolle (class), der du i stor grad kjenner igjen rollene; Medic med hjelpepakker og sprøyte, Engineer med dynamitt og skiftenøkkel, etc. To lag spiller mot hverandre. Du velger selv om du vil gå inn på laget til Allies eller Axis. Et oppdrag skal utføres innen en viss tid, akkurat som i Enemy Territory. Demo-versjonen til flerbruker er så begrenset at den bare kan anbefales for å teste spillet. Området (map) er lite å skryte av og består i altfor stor grad av firkantede, kjedelige rom og korridorer. Enemy Territory (gratis fullversjon) kan anbefales for alle som ikke har prøvd det.

Return to Castle Wolfenstein Demo. Systemkrav og hjelp.
  Systemkrav
  Single Player Troubleshooting
  Multiplayer Troubleshooting

Last ned DEMO direkte fra PC.no:
For PC, Windows:

 • Return to Castle Wolfenstein - Single Player (117 MB) Anbefales!
 • Return to Castle Wolfenstein - Multi Player (68 MB)

  Skannet for virus med Norton AntiVirus.
   

   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.