Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

FN lanserer gratis spill

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Torsdag 21. april 2005

FN har lansert spillet Food Force for å opplyse om Verdens matvareprogram.

Verdens matvareprogram (United Nations World Food Programme) distribuerte mat til over 100 millioner mennesker i 2003. Ved store katastrofer er Verdens matvareprogram raskt på plass med nødhjelp.

For å opplyse om Verdens matvareprogram har FN nå lansert et gratis spill der du skal sørge for at nødhjelp når fram. Utfordringene er blant annet å dumpe kasser med mat fra fly.

Spillet er ikke like bra som populære kommersielle spill. Egentlig er det litt skuffende at en så stor organisasjon som FN ikke har klart å få til noe bedre når de først lanserer et spill. Gjennom spillet klarer FN å opplyse om hva

arbeidet med å nå fram med mat består i, men selv om dette er god reklame for Verdens matvareprogram, kan man ikke si at det fungerer særlig godt fra et spillmessig synspunkt. Spillet går ut på å se en liten video for deretter å gå ut i felten og spille en liten sekvens. Deretter en ny liten video og et nytt lite spill osv. Videosekvensene er ganske bra laget, men spillene er svært så simple.

Er du interessert i å vite litt om Verdens matvareprogram, er dette spillet en ypperlig sjanse til å lære på en artig måte. Spillet kan også benyttes til undervisning. Hvis du derimot er interessert i å spille et virkelig bra spill, er Food Force neppe ditt første valg.

Spillet kan du laste ned fra PC.no (gratis fullversjon).

Linker:

 • Last ned spillet Food Force (227 MB)
 • Hjemmesiden til Food Force

  Skannet for virus med Norton AntiVirus.
   

   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.