Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Gratis bildeprogram for deg med digitalkamera

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 1. juni 2005

Behandle mange bilder samtidig med FastStone Photo Resizer!

Bruker du digitalkamera, ender du fort opp med mange bilder som skal behandles på samme måte. Du skal kanskje ha et passende navn på bildene, endre størrelse før du sender dem til venner og kjente med epost eller rett og slett bare ha system i bildesamlingen.

FastStone Photo Resizer kan endre størrelse på bildene, endre navn, legge på vannmerke, legge på tekst endre lysstyrke mm. Det spesielle med dette programmet er at det er laget for å behandle mange bilder samtidig.

Sett at du har vært på ferie i London og tatt 200 bilder. Du kan da lett endre navn på filene slik at de heter London001.jpg, London002.jpg... London200.jpg. Ypperlig for å holde styr på bildene! Sett at du skal legge bildene ut på web. Du ønsker kanskje å endre størrelse til f.eks. 800 x 600 pixel. Programmet kan raskt endre alle bildene til denne størrelsen. Er bildene for mørke? Du kan enkelt øke lysstyrken på alle bildene. Til syvende og sist vil du kanskje ha navnet ditt på bildene, f.eks. Foto: Ola Nordmann nederst til høyre på alle bildene. Eller kanskje du vil at det skal stå London 2005 i øverste hjørne på bildene. Ingen problem med FastStone Photo Resizer.

Programmet er gratis til privat (ikke-kommersielt) bruk. Last ned fra PC.no nå!

Linker:

 • Last ned FastStone Photo Resizer 1.4 (1,1 MB)
 • Tidligere nyhet: Picasa 2, gratis bildeprogram
 • Tidligere nyhet: Gratis bildebehandlingsprogram fra Adobe

  Skannet for virus med Norton AntiVirus.
   

   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.