Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Demo til Battlefield 2

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 14. juni 2005

Last ned prøveversjon!

Battlefield 2 har ennå ikke kommet i handelen. Likevel kan du laste ned demo og starte spillet allerede nå. Du får full tilgang til et område (map) der krigen herjer mellom USA og Midtøst-koalisjonen. Velg mellom ulike roller som lege, ingeniør eller snikskytter og ta i bruk ulike våpen og kjøretøy i 3D-landskapet!

Spillet ser nærmest ut til å kunne foregå i Irak. Men selv om spillet utvilsomt har hentet noe inspirasjon fra Irak-krigen, har det ingenting med Irak å gjøre direkte. Battlefield 2 foregår i svært moderne tid med tre stridende parter; USA, Kina og Midtøst-koalisjonen. Her er det altså en koalisjon av muslimske land, ikke en koalisjon mot Irak. I demo-versjonen foregår krigen i et ørkenlandskap i Midtøsten.

Battlefield 2... Les mer
 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.