Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Akram Media Creator

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 13. august 2005

Med dette programmet kan du redigere lyd og musikk, samt konvertere fra det ene formatet til det andre.

Redigering
Du kan redigere en låt, eller en lydfil med et hvilket som helst innhold. Du kan f.eks. kopiere et område av lydfilen og lime det inn et annet sted i filen, omtrent som du redigerer tekst i et tekstbehandlingsprogram. Du kan også legge på effekter, som f.eks. kor (chorus). Sett at du har en MP3-fil med en vokalist, og du legger på kor. Det vil da høres ut som flere helt like stemmer. Hvor lett det er å oppnå gode resultater med dette programmet kan diskuteres, men det går i alle fall an å eksperimentere.

Skjermbilde. Så enkelt: Trykk på stopp-knappen (du kan ikke redigere mens du spiller), velg et område av låten og klikk deretter på Chorus fra Operation-menyen for å legge på kor slik at det høres ut som flere like stemmer som synger. [Stort bilde]

Konvertering
Akram Media Creator har støtte for de fleste formater (WAV, MP3, MP2, MP1, MPEG, MP4, AAC, OGG, AVI, MPC, MOV, QT, WMA, 3GP, ACM, AC3, VOX, AMR) og du kan konvertere mellom de fleste av dem. Eksempelvis kan du trekke ut lyden fra en MPEG-video og lagre den som en MP3-fil. Nyttig hvis du f.eks. har funnet en musikkvideo på nettet som du ønsker å høre på MP3-spilleren.

Gratis demo kan brukes 24 ganger
Du kan laste ned gratis demo som kan brukes (startes fra Windows) 24 ganger. Skal du fortsette å bruke programmet, må du kjøpe det for $30 (ca. 180 kroner).

Skal du bare rippe en CD og lage MP3-filer, eller brenne en musikk-CD, er det sannsynligvis bedre å bruke Windows Media Player. Akram Media Creator har imidlertid en del annen funksjonalitet når det gjelder lyd/musikk.

Linker:

 • Last ned Akram Media Creator (18 MB)
      Skannet for virus med Norton AntiVirus.
 • Hjemmesiden til Akram.

  Gratis musikk

  Interessert i MP3?
  Guide til kjøp av MP3-spiller finner du linker til steder på Internett hvor du kan laste ned gratis MP3-musikk, og andre steder hvor du kan kjøpe.


   

   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.