Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Maya 7 med gratis læreversjon

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Fredag 14. oktober 2005

Med Maya 7 kan du utvikle profesjonelle 3D-bilder og 3D-modeller.

Maya Personal Learning Edition er gratis, men kan ikke brukes kommersielt. Du kan lage de samme bildene, og funksjonaliteten er stort sett den samme som i Maya Complete. Begrensningene går først og fremst på hvordan du kan lagre bildene; Begrenset størrelse, ikke alle format og med vannmerket "Not for commercial use" nederst til høyre.

Du kan lage de mest profesjonelle bilder med dette programmet. Det brukes i industrien til filmeffekter, dataspill, produktdesign, arkitektur, web-grafikk, visuell simulering innenfor medisin og vitenskap mm.

Maya 7 er et kraftig, funksjonsrikt og seriøst verktøy. Her er det mye å sette seg inn i. Du må være forberedt på å bruke mye tid før du får dine første profesjonelle bilder. Heldigvis har programmet introduksjonsfilmer for nybegynnere som viser deg hvordan du skal komme i gang og lage enkle 3D-modeller. Et stort lærehefte er inkludert, og i tillegg finnes ekstra læreressurser. Alt dette finner du under Help-menyen i programmet.

Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage. Se stort bilde.

Skjermbilder:

Linker:

 • Last ned Maya 7 Personal Learning Edition (268 MB)
 • Hjemmesiden til Alias, som gir ut programmet.
 • Galleri: Bilder utviklet med Maya og StudioTools.
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.