Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Gratis bilspill!

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

TrackMania Nations er et halsbrekkende bra spill du kan laste ned helt gratis. PC.no gir deg også ekstra baner du kan kjøre på.


TrackMania Nations har i april 2008 kommet ut i ny versjon,
se TrackMania Nations Forever

Da Nadeo skulle utvikle TrackMania var ambisjonene ikke mindre enn å få noe til å skje når det gjelder bilspillenes utvikling. Det hele har jo stagnert en smule. Stadig nye bilspill kommer på banen uten at brukerne opplever noen revolusjon. Litt bedre grafikk, en kul detalj her og der, men likevel mye av det samme når det gjelder hvordan selve spillet løper. Nadeo har fått noe til å skje. Her skal du kjøre på en helt annen måte enn du er vant til. Gjennom halsbrekkende stunts blir kjøringen så ekstrem at du skal være glad du ikke sitter i bilen på virkelig. Dette spillet er annerledes. Det rocker. Det svinger. Og det er gratis!

Du kan laste ned fullversjon fra PC.no. I tillegg kan du laste ned to ekstra baner som PC.no har utviklet.

Skjermbilder fra en av banene PC.no har laget:


Kommer hoppende ned på banen. Se hvordan banen går lengre framme! Rett til værs! Du skal kjøre opp og svinge til venstre slik at du daler ned på den andre banen.


Det gjelder å skru ca. 180 grader i lufta slik at du lander med fronten ned. Da får du god fart tilbake på den andre banen.


Oooooops, I shouldn't do that again!


Det er rene berg og dalbanen. Du skal høyt opp.


Du er faretruende høyt oppe. Måten å komme ned på er gjennom et luftig stunt.

Banene som følger med spillet har forskjellige vanskelighetsgrader. De to ekstra banene fra PC.no har meget høy vanskelighetsgrad.

VM-finalen vil bli holdt i Paris fra 28. juni til 2. juli Heia Norge! Blir det deg vi heier på? For å kvalifisere deg til VM må du delta i NM. Mer om dette på Trackmania.no.

Ved hjelp av en medfølgende editor kan du lage dine egne baner. Det er lett å lage en bane selv. Helt uten å lese noe instruksjon kan du prøve deg fram på egen hånd. Du setter sammen banen bit for bit. I et tredimensjonalt landskap setter du delene sammen til en bilbane som rocker. Når du er fornøyd med verket, kan du lagre banen som en fil. Lager du en bane som er bra, kan du sende den til PC.no og på den måten dele banen med andre spillere. Send den i mail til pc@pc.no!

Det er raskt og lett å legge til banene fra PC.no. Last ned den lille filen wwwPCnoTrack.zip og dobbeltklikk på den! Den inneholder noen filer som skal legges på riktig sted. Filen readme.txt forteller hvilke mapper du skal legge filene i.

Du trenger ikke en spesielt rask PC for å kjøre dette spillet. Pentium 2 med 450Mhz, 64MB RAM og 16 MB 3D skjermkort skal visstnok være minstekrav, men det er en fordel om PC-en er mye bedre enn som så. Det må den i alle fall være for at du skal kunne velge beste grafikk.

Aktuelle linker:

 • Last ned banene laget av PC.no (16 KB)
 • Last ned fullversjon av TrackMania Nations (265 MB)
 • Instruksjon (De spesielle tastene)
 • TrackMania Sunrise Extreme Demo
 • Hjemmesiden til spillet.

  Lesernes egne baner:

 • Gigas m.fl. av Håkon
 • Recoil av Ole Martin Maalen
 • Loop av Øystein Helgesen

  Takk for alle bidrag!
  Send dine egne baner til pc@pc.no
 • Norsk fan-site med forum
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.