Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

America’s Army: Special Forces

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 11. februar 2006. Oppdatert 9. februar 2008.

Spillet, som er utgitt av det amerikanske forsvaret, er ikke bare laget for at det skal være gøy å spille men også for å gi innsikt i hvordan forsvaret fungerer.

Store ressurser har blitt lagt ned i utviklingen av spillet for at det skal fremstå så realistisk som mulig. Spillet er rett og slett en del av kommunikasjonsstrategien til forsvaret. Unge voksne skal få et innblikk i hvordan det er å være soldat. Spillet introduserer forskjellige krigsskoler, militær trening og gir innblikk i hvordan livet er i hæren.

To nye multiplayer oppdrag (Dusk og Border) har blitt lagt til denne nye versjonen av America's Army;

Dusk:
Fienden har angrepet en liten kolonne med kjøretøy som ekskorterte en alliert leder av motstandsbevegelsen. Lederen hadde med seg sensitiv informasjon om fiendens posisjon og troppeforflytninger. Radiosamband bekrefter at lederen fremdeles er i live og at han holder til i en forlatt bygning. En gruppe soldater må finne ut hvor han befinner seg og ekskortere ham til bestemmelsesstedet.

Border:
En kjent terroristcelle har satt opp en operasjonsbase i en liten landsby. Etterretningsrapporter bekrefter at de planlegger flere synkroniserte bombeaksjoner mot sivile mål. Topp hemmelig informasjon vedrørende bombeaksjonen befinner seg i operasjonsbasen. Infanteriet må ta seg inn i operasjonsbasen og ta hånd om det hemmelige materialet.

Øvelser:
Når du starter spillet America's Army, må du registrere deg som spiller for å få en konto som inneholder din brukerprofil. Før du kan delta i krigsoperasjoner må du gjennomgå militær opplæring. Den første øvelsen går ut på å lære å håndtere en rifle, samt skyteøvelser. Når du har klart øvelsen, registrerer serveren at du har gjennomgått øvelsen, og du kan gå videre til neste øvelse. Både individuelle øvelser og felles øvelser må gjennomgås før man kan delta i multiplayer operasjoner.

Her gjennomgås skytetrening og opplæring i bruk av rifle. Spillet har hentet scenariet fra Fort Benning i Georgia. Når en ny rekrutt ankommer stedet (i virkeligheten), vil han umiddelbart kjenne seg igjen fra spillet. Ikke bare minner øvelsen fra spillet om virkeligheten. Området, og hvor trærne står plassert, vil han også kunne kjenne igjen.

Aldersgrense: 13 år.

Oppdatering januar 2008:
En ny versjon av America’s Army: Special Forces ble lansert i slutten av januar 2008 (versjon 2.8.3). I denne versjonen kan du delta i multiplayer-spillet uten å ha fullført opplæring først. Ellers er det en del andre små forandringer, som f.eks. at det går raskere å lade og å fikse geværet når det kiler seg fast. I tillegg er en del feil blitt rettet, og spillet går raskere (bedre "frame rate", dvs. at skjermbildet oppdateres raskere).

Har du allerede verson 2.8.2 installert på PC-en, kan du laste ned en oppdatering i stedet for å laste ned hele spillet.

Aktuelle linker:

 • Last ned fullversjon: America's Army: Special Forces v.2.8.3 (1,9 GB)
 • Oppdatering (hvis du har v.2.8.2 installert): Patch til v.2.8.3 (414 MB)
 • Last ned Map Pack: v.2.8.3 map pack (266 MB)
 • Systemkrav
 • Se hvilke taster som er i bruk i spillet og hva de betyr.
 • Hjemmesiden til spillet.
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.