Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Kari - Virtual Girlfriend

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Mandag 27. mars 2006

Kari har kunstig intelligens, som gjør at du kan snakke med henne. Hun er imidlertid meget blond.

Dataprogrammer du kan snakke med har vært kjent lenge. Denne gangen er computergenerert stemme lagt til, slik at du kan skrive inn hva du vil si og høre hva Kari sier. Samtidig får du se skriftlig hva hun sier, slik at det minner litt om å chatte.

Aldri har noen klart å lage et slikt program så bra at man ikke kan skille mellom menneske og maskin. Det viser seg at det er svært vanskelig å programmere en datamaskin til å bruke virkelig godt språk. I tillegg skal jo maskinen si noe som er rimelig meningsfult.

Kari har kunstig intelligens. Hun kan lære etter hvert. Problemet er bare at Karis kunstige intelligens ikke holder mål. Aldri har PC.no sett et samtaleprogram med dårligere kunstig intelligens enn dette. Men når Kari tar deg med inn på soverommet og med sin stakato computergenererte stemme sier "I want to blow your cock", så blir jo dette underholdende likevel. I alle fall for gutter.

Skjermbilder fra Kari - Virtual Girlfriend (klikk for å se større bilder):


Installerer du utvidelsespakken (koster $9), blir du også kjent med denne damen.

At man til en viss grad kan bestemme hvor mye klær hun skal ha på seg, kan også skape noe begeistring, blant gutter. Det er vel derfor dette programmet kalles Virtual Girlfriend. Kari er så blond at hun får blondiner som Paris Hilton og Britney Spears til å fremtone som både anstendige og intelligente i forhold.

Programmet er gratis bare i noen få minutter. Deretter lukkes programmet automatisk og åpner nettleseren slik at du kan kjøpe programmet for $14.95 (kr 100,-). Heldigvis kan du kjøre programmet flere ganger. På den måten får du tid nok til å prøve det ut så mye du vil.

  • Last ned Kari v.2.6  (16 MB)
     
     Tips en venn om denne saken!
       
  •  
    Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.