Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Holder rede på filmsamlingen

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Mandag 10. april 2006

MyDVDs henter fram info og bilde til filmene du ganske enkelt skriver inn tittelen til. Programmet katalogiserer filmene dine.

Skriv inn tittel og trykk Enter! Det er alt du trenger å gjøre. Programmet henter så info fra Internett om filmen og lager en side med oversikt over skuespillere, synopsis, utgivelsesår, spilletid etc. Omslagsbilde av DVD-filmen (front cover) får du også. Programmet holder rede på DVD-samlingen. Du kan f.eks. bruke programmet for å finne ut hvilken film du vil se.

Programmet kan også lage en webside med alfabetisk oversikt over filmene dine med bilder. Se eksempel. Denne siden kan du legge ut på hjemmesiden din slik at vennene dine kan se hvilke filmer de kan se når de kommer på besøk.

Programmet lar deg lagre inntil 20 filmer gratis. Skal du bruke programmet til en stor DVD-samling, og det er vel egentlig det som er poenget, må du kjøpe programmet for $19.99 (kr 130,-).

Skjermbilde:

Stort skjermbilde

Programmet har et nokså teit installasjonsprogram som kulminerer med at du må starte maskinen på nytt. Makan! Men det er jo ærlig talt ikke noe stort problem. Husk å la programmet oppdatere seg til siste versjon. Hvis ikke, risikerer du en del bugs som gjør programmet nesten ubrukelig.

Styrken med dette programmet er at det er lett og raskt å bruke. Du trenger overhode ikke lære noe for å bruke det. Å skrive inn tittelen på en drøss med filmer er fort gjort. En webside med filmene får du ved å ganske enkelt trykke Ctrl + W. Ett kombinert tastetrykk er altså nok, eller du kan velge "Export DVD List" fra File-menyen. Selvsagt spiller det ingen rolle om du har VHS-filmer i samlingen.

Aktuelle linker:

 • Last ned MyDVDs (4 MB)
 • Hjemmesiden til programmet
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.