Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Live for Speed

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Torsdag 27. april 2006

Dette er en bilsimulator med annerledes og mer realistisk styring.

Klikk på bildet for å se stort skjermbilde.

I de fleste bilspill styrer du til høyre og venstre med piltastene. Med piltastene kan du ikke svinge lite eller mye på rattet. Enten svinger du, eller så svinger du ikke. Live for Speed er en bilsimulator der du får sjansen til å svinge mer realistisk. I stedet for å svinge med piltastene, beveger du musen mot høyre eller venstre. Hvor mye du beveger på musen svarer til hvor mye du vrir på rattet. Dette fungerer faktisk meget bra. Du gir gass med venstre mustast og bremser med høyre mustast.

Aller helst bør du bruke ratt og pedaler koblet til PC-en. Spillet er først og fremst laget for det. Dette er en skikkelig bilsimulator hvor målet har vært å få bilen til å opptre mest mulig realistisk. En realistisk simulator krever realistisk utstyr. Man kjører ikke en virkelig bil med mus eller tastatur. Ratt og pedaler kan du kjøpe hos MPX.

Spillet har kjøreopplæring, noe som faktisk er ganske artig. Der skal du utføre visse oppdrag, som å kjøre mellom kjegler, på en viss tid. Du kan også kjøre alene på bane, eller mot biler styrt av maskinen (single player). Det som er virkelig moro med Live for Speed er likevel online racing. Du kappkjører mot andre deltakere via Internett. I dette spillet kan du kollidere med de andre spillerne, i motsetning til f.eks. i TrackMania Nations hvor du kjører gjennom de andre bilene i stedet for å kollidere med dem.

Da PC.no testet online racing med Live for Speed var det ikke noe "lag" eller hakking. Spillet gikk jevnt og fint, som en drøm. At spillet gikk så jevnt, at man kan krasje med konkurrentene og at du kan svinge på rattet på naturlig måte, gjør dette spillet til en ny stjerne på bilspill-himmelen. Spillet er kanskje det mest realistiske som finnes, men så mangler til gjengjeld en del av den halsbrekkende action-pregede moroa man finner i andre bilspill. I Live for Speed kjører du på en racerbane der det ikke er noe møtekommende trafikk, og heller ikke særlig stimulerende landskap selv om grafikken er god.

Filen du kan laste ned er en fullversjon, men den fungerer som en demo (begrenset versjon) inntil du registerer deg, noe som koster £24 (kr 270,-). Du kan delta i online racing helt gratis, som uregistrert spiller.

Aktuelle linker:

 • Last ned Live for Speed (141 MB)
 • Hjemmesiden til Live for Speed

  Andre bilspill (demoer tilgjengelig):

 • TrackMania Nations (fullversjon)
 • TrackMania Sunrise Extreme
 • Race Driver 3
 • Need for Speed Most Wanted
 • World Racing 2
 • Big Scale Racing
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.