Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Glory of the Roman Empire   Anbefales!

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 17. juni 2006 (oppdatert 19. juni 2006)

Dette spillet er rett og slett vakkert. Det hele foregår i Romerrikets storhetstid. I fugleperspektiv ser du byen du er i ferd med å bygge.

Som guvernør er det din oppgave å bygge en by, en romersk sivilisasjon. Spillet byr på massevis av forskjellige bygninger og etablissementer du kan sette opp for å skape en helhetlig sivilisasjon.

Etterhvert som du bygger byen, kan du se mennesker og dyr som beveger seg i området. Du ser tømmermannen hogge ned trær og bære trestammer til tømmerhytten. Du ser slavene som bærer materialer til byggeplassene og setter opp hus og andre bygninger. Fugler som flyr i området ser du også. Det er en levende by. Dette gjør spillet fascinerende, og sammen med den flotte grafikken blir det virkelig kos å spille.

Spillet er brukervennlig, og opplæringsprogrammet gjør at du på en underholdende måte raskt lærer hvordan du skal spille.

Skjermbilder fra Glory of the Roman Empire:

NetOnNet - Sjekk alltid med oss først

Fem oppdrag i demoversjonen
Demoen lar deg spille gjennom fem oppdrag hvor du skal bygge byer og nå visse mål. I tillegg til de spesielle oppdragene, er det alltid et mål at innbyggerne skal trives og ha alt de trenger av brød, fisk, kjøtt, klær etc. For å få dette til, må du bygge gruve, gård, tømmerhytte, grisefarm, fiskevær, bakeri og lignende. For å se hva innbyggerne mangler, kan du klikke på hver enkelt person for å høre hva den personen tenker. Du kan også se på økonomioversikten. Det enkleste er likevel å klikke på vertshuset og deretter klikke på Gossip-knappen for å høre rykter og sladder. Da får du vite konkret hvor mange som mangler brød, hvor mange som mangler pølser osv. Når alle innbyggerne er fornøyd, har du gjort din oppgave som guvernør godt nok. Dette er alltid nødvendig for at et oppdrag skal anses som ferdig.

Nyttige ord og uttrykk
For at spillet skal være lettere å spille, se denne ordlisten, som forklarer ord som tavern, prefecture, well, clay, osv. Disse engelske ordene er nyttig å kunne når du spiller.

Utgiver: CDV Software Entertainment AG

Aldersgrense: For alle.

Systemkrav:
   Minimum: Pentium III/Athlon 1.5GHZ, 256MB RAM
   Anbefalt: Pentium 4/AThlon 2.4 GHZ, 512 MB RAM
   Skjermkort: Minimum: GeForce 2MX/Radeon 9000-class, 32 MB
   Skjermkort: Anbefalt: GeForce 6600/Radeon 9700-class, 128 MB

Aktuelle linker:

 • Last ned demo til Glory of the Roman Empire (516 MB)
 • Se trailer til spillet (26 MB)
 • Hjemmesiden til spillet
 • Tidligere nyhet: City Life
 • Tidligere nyhet: Civilization IV
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.