Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

TrackMania Nations Forever

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 3. mai 2008 (oppdatert 22. juni 2008)

Dette er den nye versjonen av TrackMania Nations. Også denne gang er spillet gratis i fullversjon. Noen revolusjon av spillet er det nok ikke. Det nye er først og fremst at man kan kjøre på grusvei, og at det er nye byggeklosser for dem som ønsker å lage baner selv. Ellers er det mest på detaljplan at vi har fått endringer. Selv om endringene er små, er det ingen tvil om at den nye versjonen er bedre enn den forrige. Spillet er endret i riktig retning.

Spiller du alene, offline, kan du nå velge om du vil utfordre bronsemedaljen, sølvmedaljen eller gullmedaljen på hver enkelt bane. Det er et godt hakk bedre enn før. Du får nå kjøre mot en annen bil du kan se, i stedet for å bare konkurrere mot klokken. Nadios rekorder kan du i utgangspunktet ikke se. Du kan i begynnelsen ikke kjøre mot den bilen som har satt Nadios rekord, og du kan heller ikke se hvor mye tid den bilen har brukt. Rekorden finnes likevel. Kjører du innmari bra, får du en grønn ring i gullmedaljen, slik som i forrige versjon.

En del baner er i utgangspunktet låst. For å åpne opp banene (for å få tilgang til dem) må du klare medaljer på lettere baner. For å få tilgang til banene under det sorte området, må du ta gullmedalje på alle de andre banene. Når du klarer det, kommer Nadios rekorder til syne, på alle baner. Da kan du utfordre Nadios rekorder, dvs. du kan kjøre mot den bilen som har satt Nadios rekord på samme måte som du tidligere har kunnet kjøre mot bronse-, sølv- og gullmedaljen.

 
Skjermbilder fra TrackMania Nations Forever:
Klikk på bildene for å se større skjermbilder.

Utgiver: Focus Home Interactive
Utvikler: Nadeo

Aldersgrense: For alle.

Aktuelle linker:

 • Last ned demo til TrackMania Nations Forever (503 MB)
 • Hjemmesiden til TrackMania Nations Forever
 • Tidligere nyhet: TrackMania Nations
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.