Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Driving Speed 2

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 6. mai 2008

Gratis fullversjon

Driving Speed 2 er et bilspill hvor utviklerne har forsøkt å få bilen til å oppføre seg mest mulig realistisk. Hvor realistisk resultatet har blitt kan diskuteres, men det er i alle fall kjekt å kjøre en bil som oppfører seg noe annerledes enn i mange andre bilspill. Forandring fryder, for å si det slik. Bilen er ofte noe vanskelig å holde på veien, og du kan risikere at den slingrer fra side til side. Du kjører med piltastene, har håndbrekket på ordskilleren (space bar) og kan skifte kameravinkel med C-tasten. I motsetning til mange andre bilspill kan du her i svært stor grad benytte deg av håndbrekket på en vellykket måte for å oppnå en knappere sving, og dermed kjøre raskere i helt vanlige svinger. Du kan også dra opp håndbrekket samtidig som du bremser med piltastene. Realistisk? La oss si det slik at alt ikke er helt realistisk i dette spillet, men i alle fall annerledes.

PC.no reagerte litt negativt på hvordan grafikken virker under kjøring. Det er noe "sjøsyk" grafikk, ikke helt skikkelig 3D-grafikk slik 3D-grafikk bør være når bilen er i bevegelse. PC.no vil hevde at dette spillet er langt fra det beste bilspillet på markedet, men det er brukbart, har sine gode sider og er gratis.

Spillet har både single player og multiplayer.

 
Skjermbilder fra Driving Speed 2:
Klikk på bildene for å se større skjermbilder.

Minimumskrav:

 • Windows 98/ME/2000/XP/Vista
 • 1GHz CPU or higher
 • 256MB RAM
 • 228MB Hard Drive Space
 • Graphics Card with Pixel Shader Support
 • DirectX 9 Drivers

  Utvikler: WheelSpin Studios

  Aldersgrense: For alle.

  Aktuelle linker:

 • Last ned fullversjon til Driving Speed 2 (121 MB)
 • Hjemmesiden til Driving Speed 2
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.