Til forsiden
 

Nytt spill utgitt i 2009
Wolfenstein (som kom ut i 2009) er blant spillene som har aller best grafikk og har naturligvis langt bedre grafikk enn Wolfenstein Enemy Territory, som nå er blitt en del år gammelt. Mer info om det nye spillet

 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   
Gratis fullversjon!

Wolfenstein: Enemy Territory

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Last ned gratis fullversjon! Forstå spillets gang og bli med på lagspill over Internett!

Enemy Territory er et fantastisk bra spill, og det er helt gratis. Du deltar som soldat i andre verdenskrig og spiller over Internett. De allierte, representert i spillet som amerikanske soldater, spiller mot Aksemaktene, som bærer tyske uniformer. Du velger selv hvilket lag du vil hoppe inn på, men begge lag må ha omtrent like mange spillere. Vanligvis er det fra 6 til 12 spillere på hvert lag, men det går an å spille med færre eller flere. Dette er et spill med action, fart, spenning og en smule humor. Samtidig gjelder det å bruke god strategi og klare å samarbeide med de andre på laget.

Det som er fascinerende med Enemy Territory er hvor godt spillbart spiller er. Det fungerer på alle måter. Rimelig brukbar grafikk og lyd. Spillet innebærer action, spenning, lagspill, strategi og bruk av ferdigheter, oppfinnsomhet og smarte beslutninger. Spillerne har forskjellige roller. Du kan velge om du vil være soldier, medic, engineer, field ops eller covert ops. Rollene innebærer forskjellige evner og våpen. Innenfor hver rolle kan du til en viss grad velge hvilke våpen du skal være utstyrt med. Kampene utspilles på forskjellige områder og spillet har mange gode elementer, som f.eks. bunkere, vannpumper, murer, flagg, stridsvogner, lastebiler, jernbane, gull, dynamitt, miner, amunisjon etc. Alt dette gjør spillet mangfoldig og utrolig artig å spille. Det er mange måter å være kreativ på. Du kan kle deg ut som fienden, ta lyddemper på pistolen og stille kille dem bakfra. Du kan ligge på lur på god avstand og snikskyte med gevær med kikkertsikte. Med flammekaster kan du skambrenne soldater du ikke liker. Miner kan settes ut der du regner med at fienden vil komme løpende. På tross av at spillet er så rikt på funksjonalitet er det ikke vanskelig eller tidkrevende å lære, men du skal naturligvis spille mye før du blir ekspert.

I de fleste tilfeller skal de allierte utføre et oppdrag mens Aksemaktene skal hindre dem i det. I noen tilfeller er det omvendt. En runde varer typisk fra 10 til 30 minutter.

Her på PC.no kan du lære om spillet i detalj. Du får en kort introduksjon som er tilstrekkelig til å teste spillet. Det gjør deg i stand til å prøve spillet uten å lese deg i hjel. Deretter, når du finner ut at dette spillet er supert, kan du lese mer om de forskjellige rollene og hva oppdragene går ut på. I tillegg kan du lese om våpen, strategi og typiske ord og uttrykk som blir brukt i spillet.

Bredbånd er et must. Spillet er et multiplayer game. Du kan ikke spille alene.

Du kan laste ned spillet direkte fra PC.no (gratis fullversjon, 264 MB).

Spillet kjører på Windows 98/ME/2000/XP. En versjon for Linux finnes også.

Enemy Territory er utviklet av Splash Damage, produsert av id Software og publisert av Activision Inc.


 

Enemy Territory

 1. Om spillet (denne siden).
 2. Systemkrav (sjekk om din PC er rask nok).
 3. Last ned Enemy Territory.
 4. Kort introduksjon (gir deg nok info til å teste spillet i 10 minutter).
 5. Introduksjon (dette bør du lese før du setter i gang med å spille for alvor).
 6. Roller og våpen.
 7. Strategi, samarbeid, ære og medaljer.
 8. Områdene: Oppdrag, bakdører og strategi for området.
  1. Radar
  2. Railgun
  3. Fuel Dump
  4. Oasis
  5. Battery
  6. Goldrush
 9. Flere detaljer...: Ord og uttrykk, konfigurasjon, sette opp spill-server, troubleshooting...


 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.