Til forsiden
 

Nytt spill utgitt i 2009
Wolfenstein (som kom ut i 2009) er blant spillene som har aller best grafikk og har naturligvis langt bedre grafikk enn Wolfenstein Enemy Territory, som nå er blitt en del år gammelt. Mer info om det nye spillet

 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Goldrush

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Etter å ha lest det første avsnittet nedenfor (om oppdraget), har du tilstrekkelige kunnskaper til å spille Goldrush. Leser du om strategi, blir du en bedre spiller.

Oppdraget

Allies skal reparere og stjele tanken. Tanken skal kjøres fram til gårdsplassen utenfor banken. Tanken blåser da inn dørene til banken. Allies skal inn i banken og hente to kasser med gull og plassere dem på lastebilen. Lastebilen skal kjøres forbi to barriærer. Når den kommer fram til utgangen ved bymuren, har Allies vunnet. Gullet er stjålet og oppdraget er utført. Axis skal forhindre Allies i å utføre oppdraget.

Allies skal inn i banken og stjele gullet.

Strategi - Allies

Første oppgave er å stjele tanken. Det er mest naturlig at hele teamet er med på dette. Axis har sannsynligvis et godt forsvar rundt tanken, så man kan begynne med å kaste håndgranater inn døren til området med tanken. En Field Ops kan sørge for at området blir bombet. Etter å ha bombardert området, kan Allies angripe fra tre forskjellige kanter. Teamet bør ha flere ingeniører som kan reparere tanken.

Når tanken er stjålet, skal den kjøres fram til målet. Stadig blir den skadet, så det er viktig for Allies å ha flere ingeniører som kan reparere den. En Field Ops bør sørge for bombing utenfor spawn-punktet til Axis.

Når tanken har kommet fram til andre barriere, kan den lett bli stående der en stund før man klarer å sprenge barrieren og få tanken forbi. Det fast monterte maskingeværet lønner seg vanligvis å ta kontroll over. Både Allies og Axis kan reparere det.

Det aller vanskeligste er å ta gullet og plassere det på lastebilen. Å ta kontroll over de to fast monterte maskingeværene (MG42) er et godt trekk. En Field Ops kan bombe gårdsplassen utenfor banken. En vei til banken som utrolig nok ofte står uvoktet er veien gjennom spawn-punktet til Axis. Der kan man også gjøre forsøk på spawn-killing og dermed gi Allies tilstrekkelig overtak til å ta gullet. Gullet i banken pleier å være godt bevoktet, så det kan lønne seg å kaste håndgranater inn i banken før man går inn.

En Covert Ops i forkledning kan bløffe seg inn i banken. Lettest er det å lure Axis hvis man rykker baklengs inn i banken, og gjerne går litt fram og tilbake. Da ser det ut som om man er i kamp og trekker seg tilbake. Kommer man løpende inn, på samme måte som de andre Allies soldatene, blir man lettere avslørt.

Klarer man å sikre seg gullet, pleier det å være lett å få lastebilen fram. Det er derfor ikke nødvendig å bry seg noe særlig om lastebil-barrierene tidlig i spillet. Det er bedre å hjelpe tanken fram.

Gullet er plassert på lastebilen. Allies stikker av med den.

Strategi - Axis

Det gjelder å forsinke Allies langs hele veien. Første mulighet er å gjøre det vanskelig å stjele tanken. Å sette miner rundt tanken, og i døråpningen inn til tank-området er smart. Tanken bør være så godt bevoktet som mulig. Samtidig bør en ingeniør sette opp den første tank-barrieren. Dette er vanligvis for sent å gjøre når Allies har begynt å kjøre tanken.

Neste gode sjanse til å stoppe Allies er den første tank-barrieren. Her bør en Field Ops sørge for kraftig bombardemen av tanken og resten av gaten. Andre tunge våpen kan også brukes.

Den andre tank-barrieren er et sterkere kort for Axis. Her kan man forsinke Allies temmelig mye. En soldat kan stå ved maskingeværet (MG42). En ingeniør kan sette opp miner rundt tanken. Straks tanken blir reparert, bør den uskadeliggjøres igjen. Ingeniører må være rede til å desarmere dynamitt plantet på barrieren eller å sette opp barrieren på nytt.

Når døren til banken blir blåst inn, haster det å komme inn i banken. Et godt forsvar inne i banken er ikke dumt. Der bør det være både en Medic og en Field Ops slik at soldatene stadig kan gjenvinne helse og få tilgang til ny ammunisjon. I tillegg er det bra med en soldat med mobilt maskingevær (MG42) som ligger på gulvet og kan skyte mot døren. Utenfor banken bør Axis også ha et sterkt forsvar. Miner kan plasseres på begge sider av lastebilen. Miner kan også settes ut bak lastebilen, der hvor Allies skal plassere gullet. Et kraftig forsvar både inne i banken og utenfor banken kan holde på gullet inntil tiden går ut og slaget er vunnet.

Axis forsvarer banken godt ved å ha både en Field Ops som forsyner soldatene med ammunisjon og en Medic som deler ut hjelpepakker.

Skulle Allies få tak i gullet og stikke av med lastebilen, er slaget så godt som tapt. Litt går det likevel an å forsinke Allies. Man kan løpe ut med panzerfaust og skyte mot lastebilen for å sette den ut av spill. En Field Ops kan sørge for bombing.
 

Enemy Territory

 1. Om spillet (forsiden).
 2. Systemkrav (sjekk om din PC er rask nok).
 3. Last ned Enemy Territory.
 4. Kort introduksjon (gir deg nok info til å teste spillet i 10 minutter).
 5. Introduksjon (dette bør du lese før du setter i gang med å spille for alvor).
 6. Roller og våpen.
 7. Strategi, samarbeid, ære og medaljer.
 8. Områdene: Oppdrag, bakdører og strategi for området.
  1. Radar
  2. Railgun
  3. Fuel Dump
  4. Oasis
  5. Battery
  6. Goldrush
 9. Flere detaljer...: Ord og uttrykk, konfigurasjon, sette opp spill-server, troubleshooting...

 
 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.